Bakom kulisserna...

Öppetider/Open/ВІДЧИНЕНО >>


På vardagarna står vi och möter flyktningar på gatan (efter Juni, då vi stått i över 100 dagar, är vi endast sporadiskt på gatan.  I närheten av Migrationsverket har vi fått låna en stor lokal av Fabege - välkommen tid med donationer och du som flyktning från Ukraina, för att få saker.


Vi är volontärer och alla har anslutit sig efter hand. Du kan också bli med!   Några jobbar mycket, andra några timmar då och då. Några är med vid enstaka tillfällen - andra över längre tid. Allt är värdefullt. 


Vi är svenskar, ukrainare, ryssar, norrmän - ja av flera nationaliteter. Språket blir en blandning av svenska och engelska - allt efter egen kunskap. Vid våra bord hjälper de som kan ukrainska och ryska till att översätta - det blir många bra samtal med flyktningarna. 


Du får väldigt gärna komma med och bli volontär! Hänger du på, så kommer du få nya vänner och många nya insikter!  Här får du jobba i både kläd och leksaksbutik, samt café samtidigt. Det blir en bra merit på ditt CV. Vi välkomnar unga som gamla!

Prova en gång eller två och bestäm om du vill fortsätta. Eller, kontaka oss så får du veta när du kan komma till vårt center och arbeta där (fasta öppettider kommer snart).


Välkommen!
Klicka på en bild för förstoring - och bläddra bland bilderna